Loading...

Online kursus i Bevidst Tandsundhed

Sunde tænder kræver bevidst handling

 

Online kursus

 

Undervisningen foregår på datoerne: 

7/9, 21/9, 5/10, 19/10, 2/11 og 16/11. Alle dage kl. 11.00.

Kan du ikke på tidspunktet, så fortvivl ikke. Du kan se det når som helst!

 

Kampagnepris indtil den 6. september 2019: 1997,- kr.

Eller 340,- kr. i 6 måneder

Normlpris 3499,- kr.

 

   

 

 

 

</center>

 

 

 

Hvorfor er du her nu?

 

Du er her, fordi dit forhold til dine tænder er smertefuldt, og du gerne vil gøre noget ved det. 

Jeg kan tilbyde dig en løsning, så du kan ændre din frustration og opnå et glædesfyldt liv med sunde tænder og forbedret livskvalitet hurtigst muligt. 

 

Slut med dårlige tænder og høje tandlægeregninger

 

På kurset lærer du, hvad der udløser tandproblemer. Du får en viden og en mulighed for at transformere den smerte, det er at have tandproblemer og den angst det giver at være uvidende om tændernes tilstand. Det er både online undervisning og gruppecoaching. Du får den bedste mulighed for at transformere den/de dårlige tænder til gode tænder og får en viden, som hjælper dig fremover. Jeg har gjort det nemt for dig at være med, fordi du kan betale det over 6 måneder, hvis du ikke kan betale hele beløbet med det samme.

 

 

100 % værdi, hvis du lider af:

 

 

En rejse gennem overskuelige moduler

 

 

Hvad kan du forvente?

  • Du går fra uvidenhed til visdom 

  • Du får hjælp til at forstå, hvad der udløser tandproblemerne

  • Du får støtte i processen med at ændre tandsmerte til tandfryd

 

 

 

 

 

 

 Pris 1997,- kr indtil 23. august

Ratebetaling 340,- kr i 6 måneder/ 510,- kr i 4 måneder

Normalpris 3499,-

 

 

 

 

Du kan selvfølgelig også vælge, at du hellere vil bruge pengene hos tandlægen. Eller gøre ingen af delene og blot håbe på, at tandproblemerne forsvinder af sig selv.

 

 

 

 

 

 

Hvad gør dette kursus suverænt?

 

Det er det eneste produkt på markedet, der giver dig indsigt i tænder og tandsygdomme og som samtidig giver dig mulighed for at tage styringen over din tandsundhed. I modsætning til at gå til tandlæge, bliver du her klædt på til selv at tage ansvar. Du kan selvfølgelig nøjes med at læse min bog “Tale er guld”, men så vil du ikke have mulighed for at stille mig spørgsmål eller få den direkte støtte fra en gruppe. Det her kursus giver dig min viden i nemme overskuelige portioner til en meget lav pris og du sparer penge på de dyre tandlægeregninger. Så kan du bruge dine penge på noget, der giver dig livskvalitet. Jeg stopper med at give individuelle sessioner, så hvis du er interesseret i at løse tandproblemerne på en konstruktiv måde, er det løsningen at deltage her.

 

Sådan foregår kurset

 

Undervisningen foregår online. Det betyder, at du kan deltage hjemmefra, og du har adgang til materialet, når du har tid. Du kan deltage i LIVE coachinggruppen. Det betyder, at du får et fællesskab med de andre deltagere og direkte adgang til mig.

Undervisningen løber over 12 uger. Det betyder, at du får materialet i overskuelige portioner og ikke bliver overvældet.

 

Helt konkret

  • Du køber kurset. 
  • Du får tilsendt login-oplysninger. 
  • Du vil få adgang til nyt materiale hver anden uge i 12 uger, som du kan se, når du vil. 
  • Du vil få både videoer og øvelser hver gang. · 
  • Vi mødes hver anden lørdag kl. 11. til live undervisning på zoom, som er nemt at bruge. 
  • Vi har en facebookgruppe til support og fællesskab

 

Sådan forvandledes mit liv

 

 

Da jeg havde været tandlæge i 10 år, fik jeg pludselig 2 huller uden at have ændret tandbørste- og sukkervaner. Jeg vidste derfor, at der måtte være noget andet, der var afgørende for tandsundheden og siden jeg opdagede en ny sammenhæng, har mine egne tænder været super sunde - uden tandlægens indblanden.

Denne metode er så effektiv og konstruktiv, at jeg ønsker at alle mennesker i verden, får adgang til den viden. Netop fordi jeg selv har gået vejen og desuden har hele baggrunden som udøvende tandlæge, har jeg de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med dine udfordringer.

Når du begynder at forstå, at tænderne har budskaber til dig, opdager du, at der er en stor intelligens, som er fuldstændig overset. En viden og en hjælp, som er lige ved hånden. Du skal blot række ud og lære at forstå ‘tændernes sprog’

 Efter forløbet, har du et dybt kendskab til dine egne tænder og kan tage hånd om tingene inden de bliver til problemer. Du kan identificere de forskellige ‘alarmklokker’, der giver dig mulighed for at tage mere konstruktive valg - valg, som skaber healing i stedet for sygdom.

 

Oplev succes og mærk resultaterne

 

Når du deltager på kurset, vil du få større og større indsigt i tænderne og de beskeder, tænderne er i stand til at give. Vi tager det stille og roligt, så du ikke bliver overvældet. Vi mødes hver anden uge til LIVE undervisning, så du altid kan føle dig motiveret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du er i tvivl, om kurset er noget for dig, så ring eller skriv til mig.