Loading...

Fysisk kursusforløb i Bevidst Tandsundhed

Sunde tænder kræver bevidst handling

 

Online kursus

 

Du kan vælge et fysisk forløb over tre søndage:

Kampagnepris 5997,- kr.

Eller 1020 kr. i 6 måneder

Normlpris 7500,- kr. Du sparer 1503,00 kr.

OBS der er kun 6 pladser!

KUN TO PLADSER TILBAGE!

   

 

 

Datoer for dette kursus: 1. september, 29. september og 27. oktober. Alle dage fra 11.00 til 16.00. Kurset slutter med adgang til en lukket facebook gruppe, hvor du får støtte til den videre proces.

 

 

 

 

 

Hvorfor er du her nu?

 

Du er her, fordi dit forhold til dine tænder er smertefuldt, og du gerne vil gøre noget ved det. 

Jeg kan tilbyde dig en løsning, så du kan ændre din frustration og opnå et glædesfyldt liv med sunde tænder og forbedret livskvalitet hurtigst muligt. 

 

Slut med dårlige tænder og høje tandlægeregninger

 

Kurset løser den smerte, det er at have tandproblemer og den angst det giver at være uvidende om tændernes tilstand. Det er fysisk undervisning og gruppecoaching via en facebook gruppe. Det giver dig den bedste mulighed for at transformere den/de dårlige tænder til gode tænder og giver dig en viden, som hjælper dig fremover.

 

 

100 % værdi, hvis du lider af:

 

 

En rejse for livet

 

 

Hvad kan du forvente?

 

  • Du går fra uvidenhed til visdom 

  • Du får hjælp til at forstå, hvad der udløser tandproblemerne

  • Du får støtte i processen med at ændre tandsmerte til tandfryd

 

 

 

 

 

 

 Pris 5997,- kr 

Ratebetaling 1020,- kr i 6 måneder 

Normalpris 7500,- kr

 

 

 

 

 

 

Hvad gør dette kursus suverænt?

 

Du får adgang til en unik viden om dine egne tænder - en viden som du ikke har adgang til, når du blot går til tandlægen. Du får indsigt i dine tænder og hvodan du holder dem sunde. Hvordan du bruger dem som pejlemærke for at have det optimale liv. Du kan vælge om du vil bruge tid på selvstudium (se endagskurset) og spare udgiften der eller om du vil holdes i hånden hele vejen igennem.

 

Sådan foregår kurset

 

Undervisningen foregår fysisk hjemme hos mig i Høng på Vestsjælland. Det foregår i en lille lukket gruppe, hvor vi lærer hinanden at kende og det er trygt at vise sine tænder, med den sårbarhed det giver. Efterfølgende får du adgang til en facebook gruppe, hvor du har mulighed for at stille mig spørgsmål løbende og hvor der er et fællesskab og støtte fra andre mennesker, der ligesom dig, har lyst til at tage selvansvar for egne tænder. 

Forløbe er tre gange over 2 måneder. Det betyder, at du får materialet i overskuelige portioner og ikke bliver overvældet. (Endagskurset er blot en enkelt dag.)

 

Helt konkret

  • Du køber kurset. 
  • Du får tilsendt informationer
  • Du møder op på de aftalte datoer 
  • Du får taget fotos af dine tænder. Har du relevante røntgenbilleder, vil det være super om du sender dem til mig inden kurset
  • Vi har en facebookgruppe til support og fællesskab

 

Sådan forvandledes mit liv

 

 

Da jeg havde været tandlæge i 10 år, fik jeg pludselig 2 huller uden at have ændret tandbørste- og sukkervaner. Jeg vidste derfor, at der måtte være noget andet, der var afgørende for tandsundheden og siden jeg opdagede en ny sammenhæng, har mine egne tænder været super sunde - uden tandlægens indblanden.

At lytte til tænderne er så effektiv og konstruktiv, at jeg ønsker at alle mennesker i verden, får adgang til den viden. Netop fordi jeg selv har gået vejen og desuden har hele baggrunden som udøvende tandlæge, har jeg de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med dine udfordringer.

Når du begynder at forstå, at tænderne har budskaber til dig, opdager du, at der er en stor intelligens, som er fuldstændig overset. En viden og en hjælp, som er lige ved hånden. Du skal blot række ud og lære at forstå ‘tændernes sprog’

 Efter forløbet har du et dybt kendskab til dine egne tænder og kan tage hånd om tingene inden de bliver til problemer. Du kan identificere de forskellige ‘alarmklokker’, der giver dig mulighed for at tage mere konstruktive valg - valg, som skaber healing i stedet for sygdom.

 

Oplev succes og mærk resultaterne

 

Når du deltager på kurset, vil du få større og større indsigt i tænderne og de beskeder, tænderne er i stand til at give. På forløbet tager vi det stille og roligt, så du ikke bliver overvældet. Vi mødes hver 4. uge til LIVE undervisning, så du altid kan føle dig motiveret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du er i tvivl, om kurset er noget for dig, så ring eller skriv til mig.